Thomas Pilo ny VD för Havator AB

07.10.2017

Nordens största mobilkranentreprenör Havator har en ny VD i Sverige. Thomas Pilo har en bland annat en bakgrund från Locum, Infranord och NCC.

Från och med 21 september har Havator AB en ny VD. Thomas Pilo kommer Thomas närmast från fastighets- och byggherren Locum, har dessförinnan varit på Infranord, Sveriges största järnvägsentreprenör. Utöver det har Thomas en bakgrund från såväl bygg- och anläggning på NCC och affärsutveckling från konsultbranschen. - Det är roligt och spännande att komma ombord hos marknadsledaren Havator och vi går en spännande framtid till mötes. Det händer mycket på marknaden och Havator har många styrkor att utgå ifrån. Vi har ett bra renommé hos kunderna, en lång erfarenhet, hög kompetens och en bredd i det vi kan erbjuda samt geografisk täckning, kommenterar Thomas.

#byggkranar  #lyftkranar  #lyftkranar göteborg  #lyftkranar största företag  #Mobilkranar  #mobilkranar göteborg  #mobilkranar jönköping  #mobilkranar kiruna  #mobilkranar linköping  #mobilkranar luleå  #mobilkranar nyköping  #mobilkranar skellefteå  #Mobilkranar Stockholm  #mobilkranar sundsvall  #mobilkranar sverige  #mobilkranar umeå  #mobilkranar uppsala  #mobilkranar örnsköldsvik  #ny vd  #Thomas Pilo  #tunga lyft  #vd  #vd havator  

 

« Tillbaka